Retourneren van Producten

Geopende theezakken kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden. Overige ongeopende producten kunnen echter wel binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen geretourneerd worden.

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, teruggestort. Enkel de kosten voor retourzending van uw huis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren, en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hetkleinstehuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te beoordelen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. We verzoeken u dus het product met zorg te behandelen en ervoor te zorgen dat het goed verpakt is bij een retourzending.