Vier de Liefde met Onze Speciale Valentijnsdag Thee Pakketten!

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we twee hartverwarmende brievenbuspakketjes samengesteld.

Jouw Moment van Thee en Liefde

Bij Het Kleinste Huis weten we dat een kopje thee veel meer is dan een drankje - het is een gebaar van liefde, warmte en waardering. Verras deze Valentijnsdag je dierbaren met onze exclusieve Valentijnsthee pakketten, perfect voor iedereen die je liefhebt.

In vele culturen staat thee symbool voor warmte, rust en verbinding. Een kopje thee delen is een universele taal van liefde en vriendschap. Onze twee Valentijs cadeaupakketten zijn niet alleen voor geliefden, maar ook een prachtige manier om waardering te tonen aan vrienden, collega's, familieleden of denk eens aan een inspirerende leerkracht.

Wat zit er in onze Valentijns theepakketten:

 1. 100gr losse thee (keuze uit French Earl Grey of Strawberry Love) in een hartvormig theeblikje
 2. Een Theetang met hartjes bedel
 3. Een mooi vorm gegeven kaartje waar jouw persoonlijke boodschap op kan komen.

Een Persoonlijk Bericht van Jou

Schrijf een boodschap recht uit het hart, en wij zorgen ervoor dat deze liefdevolle woorden worden overgebracht. Of het nu gaat om een gedicht, een binnenpretje, of eenvoudigweg "Ik hou van je", jouw woorden maken het cadeau compleet. Wanneer je je bestelling plaatst kan je je eigen tekst toevoegen bij 'opmerkingen'. 

Gemakkelijke en Liefdevolle Bezorging

Jouw gemak is onze prioriteit. Onze Valentijnsthee pakketten zijn ontworpen om probleemloos door de brievenbus te passen. Dit betekent een soepele levering zonder de noodzaak voor de ontvanger om thuis te zijn. Een mooie verrassing die wacht op hun drempel!

Een Uitnodiging voor Jou

Bestel nu je perfecte thee pakket en laat ons helpen om jouw liefde en waardering te delen. Met onze thee creëer je niet alleen een warm moment, maar ook een blijvende herinnering.

Veelgestelde vragen over onze 
Valentijnsdag Thee Pakketten

Wat zit er precies in de Valentijnsthee pakketten?

Elk pakket bevat een speciaal geselecteerde thee in een hartvormig blikje. Het "French Earl Grey" pakket heeft een klassieke Earl Grey thee, terwijl het "Strawberry Love" pakket een fruitige aardbeienthee bevat. Beide pakketten worden geleverd met een theetang met hartjes bedel en een persoonlijk kaartje.

Hoe kan ik een persoonlijk bericht toevoegen aan het pakket?

Bij elk pakket kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Schrijf je bericht bij het plaatsen van je bestelling bij de optie 'opmerkingen' jouw tekst, en wij zorgen ervoor dat het op een mooi kaartje bij jouw pakket wordt gevoegd.

Past het pakket door de brievenbus?

Onze Valentijnsthee pakketten zijn ontworpen om gemakkelijk door de brievenbus te passen. Ze worden zorgvuldig verpakt om ervoor te zorgen dat ze veilig en in perfecte staat aankomen.

Kan ik het pakket naar iemand anders sturen?

Zeker, je kunt het pakket direct naar de ontvanger sturen. Voer tijdens het afrekenen het adres van de ontvanger in en wij zorgen dat het daar bezorgd wordt.

Hoe lang duurt de levering?

De levertijd kan variëren afhankelijk van de locatie. Over het algemeen streven we ernaar om binnen 3-5 werkdagen te leveren na het plaatsen van de bestelling.

Zetinstructies voor de thee in de Valentijnspakketten van Het Kleinste Huis:

Voor het "French Earl Grey" Pakket:

 • Water Verwarmen: Begin met het verwarmen van vers, koud water. Voor Earl Grey thee is de ideale watertemperatuur ongeveer 90-95°C. Thee
 • Doseren: Gebruik ongeveer één theelepel (of een theezakje, afhankelijk van de verpakking) voor elke kop thee.
 • Trekken: Laat de thee 3-5 minuten trekken. De exacte tijd hangt af van hoe sterk je de thee wilt. Experimenteer om je perfecte sterkte te vinden.
 • Serveren: Earl Grey kan zowel puur als met een beetje melk of citroen worden gedronken.

Voor het "Strawberry Love" Pakket:

 • Water Verwarmen: Verwarm het water tot ongeveer 80°C. Dit is iets lager dan het kookpunt om de delicate smaken van de groene thee en fruitthee te behouden.
 • Thee Doseren: Gebruik ongeveer één theelepel van de Strawberry Love thee per kop.
 • Trekken: Laat de thee 2-3 minuten trekken.
 • Serveren: Geniet van je kopje Strawberry Love thee. Deze thee is heerlijk zowel warm als gekoeld, eventueel met wat honing voor extra zoetheid.

Algemene Tips:

  Gebruik altijd vers water voor het zetten van thee. Laat het water niet te lang koken, want dit kan de smaak van de thee beïnvloeden. Experimenteer met de trektijd om jouw perfecte balans tussen sterkte en smaak te vinden. Bewaar de thee in een droge, koele plaats, weg van direct zonlicht en sterke geuren om de kwaliteit te behouden.

  Met deze instructies kun je optimaal genieten van de speciaal geselecteerde theeën in de Valentijnspakketten.