UITVERKOCHT!

Het Kleinste Huis

Thee Adventskalender 2023

Tel af naar Kerst!
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
I'm sorry, but you slipped off this.. See you next year.

Ontdek de Magie van Thee met de Thee Adventskalender 2023

De feestdagen naderen en wat is dan de leukste manier om af te tellen dan met een dagelijkse dosis heerlijke thee? Duik elke dag in een nieuwe wereld van smaak met onze Thee Adventskalender.

Tel Af Naar Kerst Met De Lekkerste Thee

Terwijl de winterwind buiten waait en de gezelligheid van de feestdagen nadert, hebben wij bij Het Kleinste Huis iets speciaals voorbereid om je hart te verwarmen: onze eigen, met zorg samengestelde, Thee Adventskalender 2023.

De Thee Adventskalender van het Kleinste Huis is een zorgvuldig samengestelde verzameling van 24 exclusieve theemelanges die je vanaf 1 december meeneemt op een betoverende reis door de wereld van thee. Van de rijke aroma's van zwarte thee tot de subtiele noten van witte en groene theesoorten, elke dag onthult een nieuw avontuur. 

Of je nu elke dag geniet van je vertrouwde kopje thee of avontuurlijk bent in het proeven van nieuwe melanges, deze adventskalender biedt elke dag een moment van warmte en verwondering op weg naar de gezellige kerstdagen.

24 Dagen Vol Thee Verrassingen

Elk van de 24 enveloppen onthult niet alleen een unieke thee, maar ook een inspirerende spreuk en duidelijke zetinstructies.

Slim ontworpen om door de brievenbus te passen, zodat je niet thuis hoeft te zijn om het in ontvangst te nemen. Een geschenk dat zowel vreugde brengt bij het geven als bij het ontvangen.

Of je nu een expert bent in theesoorten of gewoon houdt van een warme verrassing, onze theeadventskalender is ontworpen met jou in gedachten.

Een Uniek Cadeau, 
Een Onvergetelijke Ervaring

Goed nieuws voor alle theeliefhebbers! Vanaf 10 september kun je jouw eigen Thee Adventskalender bestellen. We beginnen met de uitlevering vanaf begin oktober, zodat je ruim op tijd bent voor de feestelijke decembermaand.

Maar wacht niet te lang, want onze Thee Adventskalender is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Mis deze unieke kans niet en zorg dat je er op tijd bij bent!

Thee adventskalender als relatiegeschenk?

Zoek je een uniek en hartverwarmend relatiegeschenk voor je werkgevers of zakelijke relaties?

Onze Thee Adventskalender is het perfecte cadeau om waardering en warmte te tonen tijdens de feestdagen. Voor grotere bestellingen of specifieke wensen kun je het beste direct contact met ons opnemen.

Stuur een e-mail naar info@hetkleinstehuis.nl en we staan klaar om je te helpen het perfecte relatiegeschenk samen te stellen.

Unieke Kenmerken van 
Onze Thee Adventskalender

🍵 Exclusieve Theemelanges: Ga op een magische reis met 24 verschillende exclusieve losse theemelanges.

🌿 Diversiteit aan Thee: Van zwarte, witte en groene theesoorten tot rooibos, fruit- en kruidenmelanges, er is voor elk wat wils.

🎁 Dagelijkse Ontdekking: Elke dag een nieuwe thee-ervaring, verpakt in een handig theezakje.

🚚 Snelle Levering: De kalenders worden vanaf 1 oktober 2023 verzonden.

📬 Brievenbusvriendelijk: Ontvang je kalender gemakkelijk door je brievenbus, zonder gedoe.

🎄 Het Perfecte Relatiegeschenk: Toon waardering aan je zakelijke relaties met dit unieke cadeau. Speciale verzoeken? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze Thee Adventskalender?

De Thee Adventskalender bevat 24 verschillende exclusieve losse theemelanges, variërend van zwarte, witte en groene theesoorten tot rooibos, fruit- en kruidenmelanges.

Pre-orders beginnen op 15 september 2023 en de leveringen starten vanaf 1 oktober 2023.

Elk envelopje in de kalender bevat duidelijke zetinstructies en de ingrediënten van de thee.

Ja, tijdens het afrekenen kun je een ander afleveradres opgeven. De kalender is ook brievenbusvriendelijk, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn voor ontvangst.

Sommige theemelanges kunnen (sporen van) noten, aardnoten en lactose bevatten. Raadpleeg de allergie-informatie op elk envelopje.

De thee blijft ongeveer zo'n jaar na aanschaf vers. We raden aan de thee binnen deze datum te consumeren voor de beste smaakervaring.

Ja, voor grotere bestellingen of specifieke wensen als relatiegeschenk kun je contact opnemen via info@hetkleinstehuis.nl.

Onze Thee Adventskalender is beschikbaar zolang de voorraad strekt. We raden aan om vroeg te bestellen om teleurstelling te voorkomen. Mocht het product uitverkocht zijn, houd dan onze website in de gaten voor eventuele nieuwe voorraden of andere speciale aanbiedingen.