Masterclass Theeproeverij

Masterclass Theeproeverij

Terwijl jullie genieten van een kop thee, met natuurlijk een stuk van onze versgebakken appeltaart, vertellen wij je er meer over thee soorten, de herkomst van thee, theeceremonies, hoe zet je nou eigenlijk echt goed thee. Wat is het verschil tussen thee in de supermarkt en verse thee? Dit en nog veel meer! 

Uiteraard proef, zie en ruik je ook verschillende thee soorten. Een extra element in deze proeverij is de geschiedenis; Die van het huisje en de rol die Amsterdam heeft gespeeld bij het ontstaan van de Westerse theecultuur. 

Al met al een ontzettend leuke en gezellige manier om met elkaar te zijn en je kennis van thee te vergroten.

Facts

Groepsgrootte : 

Alleen mogelijk te boeken voor 4-6 personen 

Inclusief : 

Veel verschillende soorten thee. een stuk verse appeltaart en friandises.

Prijs : 

€45,00 p.p. 

Duur : 

2 uur

Alleen mogelijk op :

Dinsdag  t/m vrijdag

Reserveren

Gezien de beperkte ruimte die wij hebben, is reserveren helaas verplicht. Deze proeverij is te boeken voor 4-6 personen.

Hoe reserveer je deze proeverij? 

Bekijk de beschikbaarheid van deze theeproeverij en die van de andere proeverijen via deze link.

Annuleren

Het kan voorkomen dat je toch niet kan op de aangegeven dag of je wilt met minder mensen langskomen. Geen enkel probleem, maar laat je het ons dan wel bijtijds weten? Zo kunnen wij ook weer op tijd de proefkamers vrijgeven voor andere mensen.

Annuleren kan tot 48 uur van te voren, daarna kan de (aan)betaling niet meer gerestitueerd worden.

Annuleren kan via +31 (0) 20 752 75 85 of stuur een email naar reserveren@hetkleinstehuis.nl.

Reserveer jouw Unieke Theeproeverij in Vier Eenvoudige Stappen

Benieuwd of er een theeproeverij beschikbaar is op de jouw gewenste datum en tijdstip? Het reserveren van een theeproeverij bij Het Kleinste Huis is eenvoudig en kan hieronder in een paar stappen worden voltooid:

  1. Kies je theeproeverij: Begin met het selecteren van de soort theeproeverij die je wilt ervaren. We bieden verschillende proeverijen aan, elk met een unieke focus en selectie van theeën.
  2. Selecteer een datum en tijdstip: Nadat je de soort theeproeverij hebt gekozen, selecteer je de gewenste datum en het tijdstip voor je bezoek.
  3. Vul je contactgegevens in: Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer op. We gebruiken deze informatie om je reservering te bevestigen en om contact met je op te nemen als er wijzigingen zijn in je reservering.
  4. Doe een aanbetaling: Om je reservering te voltooien, vragen we je om een aanbetaling te doen van de volledige kosten van de theeproeverij. Deze aanbetaling garandeert je plek op de gekozen datum en tijd.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Het Kleinste Huis voor een unieke theeproeverij. Als je vragen hebt over het reserveringsproces, neem dan gerust contact met ons op.

speciale wensen?

Heb je iets te vieren, bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek, jubileum of verjaardag en wil jij een speciaal voor jou afgestemde proeverij in Het Kleinste Huis van Amsterdam? 

Graag komen we je hier in tegemoet. Het Kleinste Huis werkt intensief samen met lokale partners. Hierdoor kunnen wij in de meeste gevallen aan al je wensen voldoen.

 Bel ons op +31 (0) 20 752 75 85 of stuur een email naar reserveren@hetkleinstehuis.nl.

EEN OVERZICHT VAN LEKKERNIJEN

Het beste is nog altijd om onze lekkernijen zelf te ervaren in onze mooie proefkamers! Wij nodigen u graag uit om een keer langs te komen in Het Kleinste Huis van Amsterdam.

Een foto van huisgemaakte appeltaart in theewinkel Het Kleinste Huis te Amsterdam
Een foto van romantische kaarsverlichting in Het Kleinste Huis te Amsterdam
Een huisgemaakte cheese cake met japanse matcha in Het Kleinste Huis te Amsterdam
Een foto van huisgemaakte chocolade vegan cupcakes met amandel en sprinkels in Het Kleinste Huis te Amsterdam
Een foto van een van de theekamers in Het Kleinste Huis met op de achtergrond behang met tulpen. Op de voorgrond kop en schotel met bestek en een vaas met tulpen.
Huisgemaakte macarons van hibiscus tijdens High Tea in het Kleinste Huis van Amsterdam

Een theeProeverij cadeau geven?

Wil je een vriend, collega of familielid een theeproeverij cadeau doen? Dat kan met onze cadeaubon! Je kunt zelfs een persoonlijke boodschap meegeven. Wij versturen vervolgens deze cadeaubon per post op!

(Met de cadeaubon sturen wij ook onze eigen huismelange mee, inclusief een leeg theezakje. Op deze manier kan de voorpret al beginnen!)

Klik op de link hiernaast, vul de gegevens in en wij zorgen dat de cadeaubon per post verstuurd wordt naar het door jouw opgegeven adres.

Veel gestelde vragen over onze thee proeverijen

Dat is zeker aan te bevelen! Onze ruimte en faciliteiten zijn zeer beperkt. Hierdoor zijn we bijna elke dag wel volgeboekt. Reserveer daarom van te voren en voorkom teleurstellingen.

We kunnen helaas maar een zeer beperkt aantal mensen per keer huisvesten in ons huisje. De weekends en dinsdagen zijn bij ons altijd het populairst. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan ruimschoots van te voren. 

Dit zal per persoon verschillen. Om de theekamers te bereiken op de eerste verdieping dien je eerst een stijle spiraaltrap te beklimmen. Dit zal zeker voor mensen die niet goed ter been zijn een behoorlijke opgave zijn.

Wil je meer toelichting? Bel ons dan op +31 20 752 75 85. We staan je graag te woord.

Door de beperkte ruimte kunnen wij maximaal 6 personen tegelijk ontvangen.

Nee, wanneer je gebruik wilt maken van de theekamers is thee en consumptie verplicht.

Jazeker! Hoewel onze specialisme thee is, komen wij ook de verstokte koffiedrinker tegemoet in onze theekamers.

Nee, in de theekamers serveren wij onze theeën alleen in combinatie met gebak of high tea.