Talks around the Coffee/Tea Cups (Podcast)

Een aantal jaren geleden is Chloe vanuit Japan in Amsterdam neergestreken. Ondertussen heeft ze aardig haar draai gevonden in onze stad. 

Net gearriveerd, ging ze meteen op ontdekkingsreis. Toevallig was ik aanwezig toen ze kennismaakte met onze winkel. We merkten al snel dat we een 'klik' hadden; zelfde gevoel voor humor, kijk op het leven en onze liefde voor (Japanse) thee. Vooral onze Houjicha en Tamaryokucha kan Chloe bekoren.

Wanneer we nieuwe theeën aankondigen op Instagram, springt Chloe meteen op haar fiets om ze uit te proberen in onze winkel.

Afgelopen jaar, tijdens de lockdown, kwam ze op het idee om vrienden en kennissen te interviewen over de dingen die ze bezighouden. En dat allemaal onder het genot van een goede kop koffie thee. De onderwerpen en gesprekspartners zijn vrij divers. Voor iedereen wat wils!

Ondertussen is ze al weer bij aflevering 26 beland en had ik de eer geïnterviewd te worden. Leg je oor te luister naar twee dames die gek zijn op thee. Klik op de link beneden om de podcast te beluisteren.

Al een groot gedeelte van haar leven heeft Kirsten een passie voor ondernemen en thee. Sinds 2014 combineert ze dit samen met haar man, Niels, in de theespeciaalzaak Het Kleinste Huis. Kirsten schrijft graag over dingen die haar bezig houden (en dat hoeft niet alleen thee te zijn!). 

Laat een opmerking achter

Gerelateerde artikelen