Tea Talks

Welkom bij de boeiende wereld van thee, rechtstreeks vanuit het hart van Amsterdam! Ik ben Kirsten en samen met mijn echtgenoot Niels zijn wij de trotse eigenaren van 'Het Kleinste Huis', een charmante theespeciaalzaak met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 2014. Vanuit ons knusse winkeltje, gevestigd in het kleinste huisje van Amsterdam, hebben we een ware theerevolutie ontketend. Met trots hebben we ons aanbod zien groeien van een bescheiden 65 variëteiten tot een indrukwekkende collectie van meer dan 200 soorten.

Door de jaren heen hebben we wereldwijd theeliefhebbers mogen inspireren met onze unieke blends en hartverwarmende gastvrijheid. Voor ons is thee niet zomaar een drankje, het is een levenservaring, een reis van smaak en aroma die we graag met jou willen delen.

Op deze blog duiken we diep in de fascinerende wereld van thee. Van de rijke diversiteit aan theesoorten tot de helende krachten van deze eeuwenoude drank; van de kunst van het perfecte kopje thee zetten tot exclusieve recepten voor heerlijke thee-geïnspireerde gebakjes – we delen het allemaal! En natuurlijk mag je je ook verheugen op verhalen en anekdotes over ons geliefde kleinste huis in Amsterdam.

We hebben deze blog zorgvuldig georganiseerd in verschillende categorieën - van culinaire hoogstandjes tot gezondheidstips, van diepgaande thee-inzichten tot verhalen over ons unieke theehuisje. Dit alles, om jou een leeservaring te bieden die zowel informatief als plezierig is.

Dompel jezelf onder in de wereld van thee met ons, Kirsten en Niels, en ontdek hoe een simpel kopje thee je dag kan verrijken. Veel leesplezier gewenst!

Kirsten en Niels

- Theewinkel Het Kleinste Huis -