Miniaturen van het Kleinste Huis van Amsterdam

Miniaturen van het Kleinste Huis van Amsterdam

Een mooi aandenken van uw bezoek aan het kleinste huis van Amsterdam? Kies dan voor een porseleinen miniatuur van het kleinste huis van Amsterdam!

De handgemaakte miniaturen van het Kleinste Huis van Amsterdam worden in twee varianten geleverd, een Delfst blauwe en een polychroom versie. Van elke variant zijn exact 50 exemplaren gemaakt. Een waar verzamelobject!

De miniaturen hebben een hoogte van 15 cm, zijn 4 cm breed en 7 cm diep. Op de achterkant van elk miniatuur treft u het logo van het Kleinste Huis, het productiejaar en het serienummer aan.

NB: Deze artikelen zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd. Geringe maat- en kleurafwijkingen, kleine  imperfecties zijn karakteristieke kenmerken van handgemaakt keramiek en benadrukken het unieke karakter van het product.

Royal Goedewaagen

Royal Goedewaagen is een van de oudste aardewerkfabrikanten van Nederland. De traditie van kwaliteitskeramiek startte ruim 400 jaar geleden in Gouda. In 1932 werden de eerste miniaturen van historische gebouwen uitgebracht. Na 82 jaar, en vele miniaturen verder, viel in 2014 de eer ten beurt aan het Kleinste Huis van Amsterdam.

    

Alle producten van Royal Goedewaagen worden al eeuwenlang op ambachtelijke wijze in Nederland geproduceerd, waarbij moderne productietechnieken samengaan met degelijk vakwerk en een handmatige afwerking. Door de combinatie van natuurlijke materialen en het productieproces zijn de producten nooit identiek en krijgen ze een bijzondere en authentieke uitstraling.

Meer informatie over Royal Goedewaagen vindt u hier.

Advies nodig?

Vul dan ons contactformulier in of bel ons op +31 20 752 75 85. Wij helpen u graag!

Filteren op

Er zijn 2 producten.
Item 1-2 van 2 in totaal item(s)