Theewinkel Het Kleinste Huis biedt een uitgebreid assortiment van fruitmelanges, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde, (vaak) biologische fruitsoorten. Deze melanges zijn niet alleen verrukkelijk van smaak, maar bieden ook tal van gezondheidsvoordelen.

Fruitmelanges zijn een ideale manier om je dag mee te beginnen of om een gezonde, verfrissende drank te hebben tijdens de warme of koude maanden. Ze bevatten veel vitamines en mineralen en zijn rijk aan antioxidanten die het lichaam beschermen tegen schade door vrije radicalen.


Theewinkel Het Kleinste Huis heeft een breed scala aan fruitmelanges die geschikt zijn voor elk moment van de dag. Of je nu op zoek bent naar een drankje voor 's ochtends, een verfrissende thee voor tijdens de lunch of een ontspannen drankje voor 's avonds, de fruitmelanges van Theewinkel Het Kleinste Huis bieden iets voor iedereen.


Sommige van de populaire fruitmelanges van Theewinkel Het Kleinste Huis zijn de verkwikkende mango-lime-melange of de verfrissende fruit. Alle melanges worden gemaakt met de hoogste kwaliteit en versheid van verschillende fruitsoorten.


Theewinkel Het Kleinste Huis is toegewijd aan het bieden van gezonde en verantwoorde drankopties voor de consument en garandeert daarom de hoogste kwaliteit van haar producten. Door te kiezen voor de fruitmelanges van Theewinkel Het Kleinste Huis, kun je genieten van een verrukkelijke en gezonde drank, die bovendien bijdraagt aan je algehele gezondheid.

Filteren op

Fruitmelanges

In de volksmond scharen we de kruidenthee onder de theesoorten, maar eigenlijk is kruidenthee geen echte thee. Er is immers sprake van thee als de bladeren van de Camellia Sinensis in verwerkt zijn. De Engelsen en Fransen hanteren een betere benaming voor dit soort dranken, namelijk infusion, oftewel infusie. Kruideninfusie of kruidenthee, wat klinkt beter?

Veel mensen schakelen over van groene en zwarte thee naar een kruideninfusie omdat deze laatste geen cafeïne bevat. Daarnaast zijn de smaken vaak uitgesprokener en verrassender dan de gewone reguliere theeën.

De (gezondheids-)voordelen van fruitmelanges

De fruitmelanges van Theewinkel Het Kleinste Huis bieden veel gezondheidsvoordelen. Dankzij de natuurlijke ingrediënten, zoals vers gedroogd fruit en kruiden, zijn deze theemelanges rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze nutriënten helpen bij het ondersteunen van een gezonde immuunfunctie, het verbeteren van de concentratie en het verminderen van stress en vermoeidheid.

Bovendien bevatten de fruitmelanges geen kunstmatige toevoegingen, zoals suiker of conserveringsmiddelen, wat betekent dat ze een gezonde en natuurlijke keuze zijn. De theemelanges kunnen warm of koud worden gedronken, zodat ze een perfecte optie zijn voor zowel de koude winterdagen als de warme zomerdagen.

De theemelanges zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn en onderweg te genieten zijn.

Zettips voor fruitmelanges

In tegenstelling tot witte en groene thee, kan een fruitmelanges goed tegen heet water.

De gemiddelde zettijd voor een fruitmelanges is tussen de 3 en 8 minuten. 

Op het informatieblad van de fruitmelanges wordt aangegeven wat de gewenste temperatuur van het water en zettijd is.

Advies nodig?

Vul dan ons contactformulier in of bel ons op +31 20 752 75 85. Wij helpen u graag!