Moederdag

❤ Moederdag ❤

Het Kleinste Huis

- Amsterdam -

Theespecialist van Formaat

Een Theeboeket speciaal voor Moederdag ​

14 mei is het Moederdag, een mooi moment om je moeder in de theebloemen te zetten. Speciaal voor Moederdag hebben we een thee selectie gemaakt waar je elke moeder een plezier mee doet. Een kleurig en geurig boeket van Lavendel, Kersenbloesem en Jasmijnbloesem gecombineerd met de smaken van verschillende thee soorten. Of je nou kiest voor de Lady Lavender, White Cherry Blossom of de Groene Jasmijn Thee, ze hebben alle drie hun specifieke karakter en zijn niet alleen verrassend om te drinken, maar ook een lust voor het oog. De toevoeging van de bloemen bloesems geeft deze Moederdag theeën een kleurrijk aanzicht en een uniek smaakpalet. 

Een speciale verpakking en Moederdagkaartje

Natuurlijk verpakken we de Moederdag theeën in een luxe verpakking en hebben we de labels een speciale Moederdag look gegeven, waardoor het echt een theeboeket wordt waar alle moeders blij van worden! 

En we hebben een mooi kaartje gemaakt, waarop je jouw persoonlijke boodschap kwijt kunt. Dit kaartje krijg je van ons bij je bestelling! 

Dit is onze Moederdag Selectie

Lady Lavender

Deze verfrissende melange van Earl Grey, Bergamot en lavendelbloesem heeft het specifieke karakter van de Earl Grey, maar dan met nét even dat extra's van de lavendel. Een thee die goed bij de lente en naderende zomer past, een zonnetje in je (thee)glas. 

White Cherry Blossem

De combinatie van een zachte witte thee met het licht zoete en bloemige karakter van de kersenbloesem is echt een verrassende smaak sensatie. De toegevoegde rozenblaadjes maakt dat deze melange ook nog eens een lust voor het oog is. Een theemelange die geen moeder kan weerstaan.

Groene Jasmijn Thee

Groene thee met Jasmijnbloesem is een thee om bij te ontspannen. De Jasmijn heeft van nature een  kalmerende werking en versterkt het immuun systeem. Met onze Groene Jasmijn Thee gun je elke moeder een momentje van rust voor haarzelf!

De betoverende wereld van bloementhee

Het gebruik van bloemen met thee is een eeuwenoude traditie, die voortkomt uit de heilzame werking die vele bloemen hebben. Er zijn veel meer bloemen geschikt om (kruiden)thee mee thee maken dan je denkt. Bekende soorten zijn bijvoorbeeld kamille en rozenbottel thee. Minder bekend zijn de Goudsbloem en Vrouwenmantel, maar dat maakt ze niet minder interessant. Wij hebben een rijke collectie bloementheeën die echt de moeite waard zijn om eens uit te proberen. Bloementheeën zijn niet alleen lekker maar ondersteunen ook je natuurlijke gezondheid.