Paastheeën

Pasen in het kleinste huis

De lekkerste theeën voor je paastafel

Met de lente in ons hoofd hebben wij 
een speciale Paasthee collectie samengesteld.

De Het is Pasen in Het Kleinste Huis, de lente is in aantocht en we kunnen de winter van ons afschudden. Voor op je paastafel (en om de lente te vieren) hebben we 3 heerlijke theemelanges samengesteld:

Onze Lente in Amsterdam thee heeft een licht maar fruitig karakter. De zoete geur van rozenblad vormt samen met de lychee en de lichte witte thee een frisse en verrassende melange. 

De Choco Truffel thee op basis van oolong thee gemengd met cacaoschillen, wortelstukjes, gemalen cocosnoot en een vleugje citroen is fris en kruidig van karakter. Deze the zal zeker de show stelen op je paastafel al was het maar vanwege de suikerhartjes die erin zitten. 

Een echte showstopper is de Fresh en Fitness melange, mede dankzij de diverse ingrediënten die elk hun unieke invloed op de smaak hebben. De aardbei en sinaasappel voegen een fruitige zoetheid toe die zowel verfrissend als verwarmend is. Deze fruitige tonen zorgen voor een zomers gevoel en een aangename balans tussen zoet en zuur. 

Maak er een echte theeproeverij van, door ze alle drie te serveren, zo maak je van Pasen een heus theefeestje!

Bekijk onze Paas toppers!​

Idee!
Een Paas High Tea!

Een rijkelijk gevulde Paas High Tea tafel met o.a. scones en kwarteleitjes.

De natuur als inspiratie voor mijn Paastafel.

De lente is in aantocht! Mijn dagelijkse fietstocht naar de winkel door het Rembrandtpark is opeens zoveel aangenamer. De narcissen en tulpen die in bloei staan, de eerste bloesems aan de bomen en een kakafonie aan vogelgefluit. Daar word ik zo blij van! 

En het betekent ook dat het bijna Pasen is, één van mijn favoriete feestdagen, omdat ik dan groots kan uitpakken met het maken van een mooi gedecoreerde Paastafel. Elk jaar maak ik thuis een uitgebreide Paastafel, want het is één van de weinige momenten dat we echt een weekend als gezin met elkaar hebben. Mijn voorpret begint al bij het bedenken van een thema en eigenlijk lag het dit jaar voor de hand: de natuur. Lees verder...

Verrassende Paastheeën vind je bij Het Kleinste Huis

Als je op zoek bent naar verrassende Paastheeën, dan is theewinkel Het Kleinste Huis de perfecte plek om te shoppen. 

Wat te denken van een kruidige zwarte theemelange met chocolade, een bloemige melange op basis van witte thee of een kruidenmelange met verveine... en waarom niet alle 3 serveren op je Paastafel!


Bovendien is het team van Het Kleinste Huis altijd bereid om te helpen bij het kiezen van de perfecte melange, dus je kunt er zeker van zijn dat je iets kiest dat in de smaak zal vallen.

Filteren op

Er is 1 product.
Item 1-1 van 1 in totaal item(s)