Matcha Thee

Sommige mensen zullen je vertellen dat er veel poëzie en fijn sentiment in een kist met thee zit. 

— Ralph Waldo Emerson, Letters and Social Aims

Matcha, het lijkt wel een buzz woord, wat is het nou precies, hoe zet je Matcha thee, is het echt gezond ? alles wat je wilt weten over Matcha: Als je niet bekend bent met matcha, het is een Japans groen theepoeder gemaakt van fijngemalen gedroogde theebladeren. Het heeft een licht bittere, plantaardige smaak en een levendige groene kleur die het resultaat is van het hoge chlorofylgehalte van de bladeren. 

Matcha is gekend als hét groene drankje dat nog gezonder is dan gewone groene thee. Het poeder bevat tot 137 keer meer antioxidanten dan gewone thee. Bye bye verkoudheid, want dit draagt bij tot een sterker immuunsysteem. 

Matcha bevat ook 10 keer meer voedingswaarde en komt zo overeen met 10 kopjes groene thee. De keuze is snel gemaakt dan, toch? 

 

Wil je meer weten over Matcha thee ? Wij hebben alle feiten en weetjes over matcha thee voor je op een rijtje gezet. Lees het hier

En vraag je je af hoe je nu het beste matcha thee moet zetten? Hier leggen we het stap voor stap uit met afbeeldingen! Matcha thee maken 

Filteren op

Matcha thee kopen bij theewinkel Het Kleinste Huis

Matcha thee is een unieke en populaire variant van groene thee die afkomstig is uit Japan. Het wordt bereid door het malen van de hoogste kwaliteit groene theeblaadjes tot een fijn poeder. Het resulterende product is een bijzonder smaakvol en gezond drankje dat niet alleen heerlijk is om te drinken, maar ook geweldige gezondheidsvoordelen biedt.

Als je op zoek bent naar een plek om matcha thee van de hoogste kwaliteit te kopen, dan is theewinkel Het Kleinste Huis een geweldige optie. Onze winkel biedt een uitgebreid assortiment van matcha thee producten, waaronder ceremoniële matcha of culinaire matcha. Alle producten worden verkocht tegen betaalbare prijzen en zijn gemaakt van de allerhoogste kwaliteit ingrediënten.

Een van de grootste voordelen van het kopen van matcha thee bij theewinkel Het Kleinste Huis is dat ze garant staan voor de kwaliteit van hun producten. Onze leveranciers selecteren zorgvuldig de theeplanten die ze gebruiken en bewaken het productieproces van begin tot eind. Dit garandeert dat je elke keer weer een smaakvol en gezond drankje in uw bezit krijgt wanneer je bij hen matcha thee koopt.

Bij het kopen van matcha thee bij theewinkel Het Kleinste Huis, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende verpakkingsgroottes. Of je nu alleen voor zelf van matcha wilt genieten of met een groep mensen, wij hebben verpakkingsgroottes die aansluiten bij je behoeften.

Een ander voordeel van het kopen van matcha thee bij theewinkel Het Kleinste Huis is dat we je altijd zullen helpen met het maken van een weloverwogen keuze. In onze fysieke winkel of op deze website. Of je nu op zoek bent naar informatie over de verschillende soorten matcha thee of gewoon advies wilt over de beste manier om het te bereiden, we staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Advies nodig?

Vul dan ons contactformulier in of bel ons op +31 20 752 75 85. Wij helpen u graag!