Butterfly Pea

Aanschouw deze bijzondere blauwe thee!

Ontdek onze losse thee collectie

Theeproeverijen

In het Kleinste Huis van Amsterdam

Theekaarten

Een originele manier om iemand te verrassen of te laten weten dat je aan ze denkt.

Valentijnscadeaus

Op zoek naar een mooi Valentijnscadeau voor een speciaal iemand? Wij hebben een groot aanbod met topcadeaus die laten zien hoeveel je om hem of haar geeft!

Het Kleinste Huis

Theespecialist van formaat

Theewinkel 'Het Kleinste Huis', is gevestigd in… het kleinste huis van Amsterdam!  Het piepkleine pandje uit begin 18e eeuw, gelegen in hartje centrum, herbergt de grootste theecollectie van de stad op slechts 9m2

Theewinkel 'Het Kleinste Huis' is in 2014 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een theespecialist van formaat. 

Met liefde en aandacht voor product, kwaliteit en klant, stellen wij onze zeer ruime collectie (biologische) losse theeën, afkomstig uit alle windstreken, samen. 

Daarnaast verkoopt theewinkel 'Het Kleinste Huis' een mooie collectie kruiden en specerijen en delicatessen van Amsterdamse bodem.

Boven de theewinkel bevinden zich misschien wel de 2 meest bijzondere theekamers van Nederland!

Honing uit Amsterdam

Vers uit volkstuin Klein Dantzig en Vondelpark

100% Natuurlijk

Thee zoals thee hoort te zijn, 100% natuurlijk... Voor al onze theeën geldt dat wij alleen de beste ingrediënten gebruiken. Zo uit de natuur, zonder kunstmatige toevoegingen. In onze theeën zul je daarom ook geen E-nummers of conserveringsmiddelen aantreffen.

Waar mogelijk proberen we altijd een biologisch alternatief aan te bieden voor onze theeën. Elke maand breidt onze collectie biologische theeën uit. 

Losse thee is, naast dat het lekkerder is dan thee uit een zakje, ook beter voor het milieu. Er hoeft minder verpakking gebruikt te worden en je kan van losse thee meerdere keren thee zetten. Tel uit je winst! Daarnaast is onze verpakking 100% recyclebaar.

Veel van onze klanten nemen tegenwoordig een blikje of glazen pot mee naar onze thee winkel om te laten vullen met losse thee. Op deze manier besparen we nog meer op verpakkingen en het milieu. 

Tea Talks

Losse thee kopen doe je bij Het Kleinste Huis

In 2014 zijn wij, Kirsten en Niels, ons theeavontuur gestart met een mooie theewinkel in het kleinste huis van Amsterdam. Met ons enthousiasme en kunde proberen wij al onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste thee. Met meer dan 200 soorten theeën op voorraad in onze theewinkel, is er voor iedereen altijd wel wat wils.

Kom ruiken, voelen, zien en proeven in onze bijzondere theewinkel 

Voor ons is theedrinken meer dan alleen een theezakje in heet water stoppen en afwachten. Bij theedrinken gebruik je al je zintuigen. Je wilt de thee ruiken, voelen, zien en proeven. Je wilt je laten adviseren in je keuze. Misschien zelfs je eigen blend samenstellen. Geen moeite is voor ons te veel om je te helpen in je zoektocht naar het perfecte kopje thee. Al dit is mogelijk in onze theewinkel. 

Wil je uitgebreid advies? Boek dan een theeproeverij in een van onze theekamers.

Bij de start van onze theewinkel zijn we ook begonnen met het verkopen van thee via deze website. Veel van onze theesoorten die we in onze theewinkel verkopen, zijn ook online te bestellen.

Je thee online kopen is misschien handig en snel, maar niet altijd voor de hand liggend. Vooral als het gaat om losse thee. Soms lijkt de online beschrijving van een thee aantrekkelijk, maar valt de smaak in de praktijk tegen. Vaak ben je aangewezen op wat er in de productbeschrijving van de thee staat beschreven.

Het juiste advies, ook in onze online theewinkel!

Wij proberen daarom onze producten zoveel mogelijk te voorzien van uitgebreide omschrijvingen, foto's, video's en smaakwaaiers. Alles om jouw keuze zo eenvoudig en goed mogelijk te maken. 

Vind je het nog steeds lastig om een goede keuze te maken, bel ons dan op +31 20 752 75 85 of neem contact met ons op via ons contactformulier. We helpen je graag verder! 

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze theewinkel in de Oude Hoogstraat te Amsterdam.

- Kirsten & Niels -