Totaal (incl. btw): € 0,00
Lieve Juffen en Toffe Meester Thee - Juffen en Meester Thee
search
  • Lieve Juffen en Toffe Meester Thee - Juffen en Meester Thee
  • Lieve Juffen en Toffe Meester Thee - Juffen en Meester Thee
  • Lieve Juffen en Toffe Meester Thee - Juffen en Meester Thee

Lieve Juffen en Toffe Meester Thee

€ 4,54
Inclusief belasting

Het einde van het schooljaar is in zicht!

Verras de juf of meester met een speciale Lieve Juffen Thee of een Toffe Meester Thee! Een leuke manier om hen te bedanken voor een fijn schooljaar. 

De Lieve Juffen Thee is een groene thee melange met aardbei, rozenblad en echte suikerhartjes. De Lieve Meester Thee is een Earl Grey, een robuuste zwarte thee met bergamot.

De thee is verpakt in een speciaal ontworpen hersluitbare zip lock pouch. Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten vermeld en is er een plekje vrijgemaakt voor een persoonlijke boodschap.

Selecteer je thee
Aantal

juffenmeesterthee
10 Items
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Over Ons

Het Kleinste Huis

Het Kleinste Huis

Sinds 2014 is in het kleinste huis van Amsterdam een theewinkel gevestigd met een zeer uitgebreide collectie verse kwaliteitsthee, delicatessen en koffie te vinden. Kom meer te weten over onze achtergrond!

Lees verder

De Theewinkel Het Kleinste Huis

De Theewinkel

Het Kleinste Huis biedt u op een oppervlakte van slechts 9m2 een keur aan verse theeën, thee-accessoires en theeservies. Ook hebben we een prachtig assortiment van delicatessen als chocolade, honing, nougat, fudge en likeur.

Lees verder

High Tea in het Kleinste Huis van Amsterdam

De Theekamers

Boven de theewinkel bevinden zich de kleinste theekamers van Amsterdam! In een intieme sfeer maximaal 7 personen genieten van onder meer thee met gebak uit eigen keuken, een bescheiden Mini-High Tea of een theecursus.

Lees verder