Totaal (incl. btw): € 0,00

Veilig betalen

Veilig betalen gaat zeer eenvoudig op onze webwinkel shop.hetkleinstehuis.nl. Samen met onze 'payment broker' Mollie dragen wij zorg voor een correcte en veilige afhandeling van uw betaling- en bankgegevens. Via de beveiligde SSL procedure worden je gegevens versleuteld verstuurd naar uw bank. Hierdoor kunnen derden niet bij je gegevens.

Makkelijk betalen

Onze webwinkel biedt uitgebreide mogelijkheden tot betalen. Zo is er altijd keuze uit een betaalmethoden die door jouw bank ondersteund wordt.  

De volgende betaalmethoden worden door onze webwinkel geaccepteerd:

Per iDEAL

iDEAL is een van de meeste gebruikte online betaalmethode van Nederland. iDEAL werkt direct samen met 9 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Indien je voor de methode iDEAL hebt gekozen als betaalwijze, selecteer je vervolgens je eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van jouw bank. In deze omgeving staat jouw bank garant voor de veiligheid en correcte afhandeling van de betaling. 

Per Creditcard (MasterCard, Visa, VPay of Maestro)

Wil je liever betalen met je creditcard, dan kan dat natuurlijk ook. Na het kiezen van de betaalmethode 'Creditcard' wordt je automatisch doorgestuurd naar een scherm waar je creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code wordt gevraagd. De 3-cijferige CID/CVC code staat op de achterkant van je creditcard. Het is daarom van belang dat als je per creditcard wilt betalen je creditcard bij de hand hebt.

Per Bancontact / Mister Cash

Ben je in bezit van een Belgische bankrekening? Dan is betalen via de optie Bancontact / Mister Cash handig voor jou. Hiervoor moet je wel in bezit zijn van de desbetreffende kaartlezer of iPhone/Android App. Bancontact / Mister Cash wordt ondersteund door de volgende banken KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING en de VDK Spaarbank.

Per Belfius Direct Net

Klant van Belfius? Wij maken gebruik van de eigen betaaloplossing van deze bank. Op deze manier kan je in je vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. 

Per SOFORT Banking

Betalen vanuit Duitsland? Dat kan ook bij ons. SOFORT Banking maakt snelle en eenvoudige betaling voor onze producten mogelijk. Kies je voor deze optie, dan word je automatisch doorverwezen naar de omgeving van SOFORT. Vul vervolgens je persoonlijke bankgegevens in waarna de betaling wordt overgemaakt.

Per Automatische Incasso

Geen zin om met Creditcard te betalen of je hebt een bankrekening die bovenstaande betaalmethode niet ondersteund? Geen nood, wij ondersteunen ook automatische incasso, via SEPA-incasso, als betalingsmethode. Geef je bankrekening op en het geld wordt vanzelf eenmalig door Mollie van uw rekening geschreven.

Per Vooruitbetaling

Als u kiest voor de betaalmethode vooruitbetaling, ontvangt u een e-mail met daarin alle informatie over uw bestelling en het bankrekeningnummer waarop u het bedrag dient over te maken. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, zullen wij uw bestelling versturen.

Advies nodig?

Vul dan ons contactformulier in of bel ons op +31 20 752 75 85. Wij helpen u graag!