Totaal (incl. btw): € 0,00

Het Kleinste Huis is ook een heerlijke plek om op verhaal te komen na een dagje winkelen, bij te kletsen met een vriend of vriendin, inspiratie op te doen of om te vergaderen.

Graag nodigen we je uit om in de kleinste theekamers van Nederland te genieten van thee of koffie, een mini-High Tea of een theecursus.

 
tulpen_theekamer.jpg

Alle arrangementen hebben als basis één of meerdere bijzondere theesoorten uit de winkel en patisserie uit eigen keuken. Als vanzelfsprekend van hoogstaande kwaliteit.

Arrangementen

Mini-High Tea*

(Geserveerd in de Private Tea Room, reserveren verplicht)

Wij serveren u:

  • Onbeperkte thee of koffie naar keuze
  • Scones met lemon curd, jam en room, Huisgemaakte taarten en friandises

Prijs: €19,95 p.p.

Attentie: Per 1 september 2021 kost de mini-high tea €19,95 per persoon.

Thee met Huisgemaakte appeltaart*

(Geserveerd in de Private Tea Room, reserveren verplicht)

Wij serveren u:

  • Thee naar keuze
  • Huisgemaakte appeltaart
  •  

Prijs: €9,95 p.p.

Speciale wensen?

Wil jij een speciaal voor jou afgestemde High Tea in Het Kleinste Huis van Amsterdam? Graag komen we je hier in tegemoet. Bel ons op +31 (0) 20 752 75 85 of stuur een email naar reserveren@hetkleinstehuis.nl.

Reserveren?

Na bevestiging van je reservering ontvang je van ons een betalingslink waarin wij je verzoeken tot een aanbetaling voor jouw geselecteerde theearangement.

Annuleren?

Kan je toch niet op de aangegeven dag of kom je met minder gasten, laat ons dat uiterlijk 24 uur van te voren weten. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om de gehele reservering bij je in rekening te brengen. Dit kan via ons telefoonnummer +31 (0) 20 752 75 85 of stuur een e-mail naar reserveren@hetkleinstehuis.nl.

Lees verder over Het Kleinste Huis, onze Theewinkel en de Geschiedenis van het huisje.